Vi leverer i hele landet Handel til medlemspris og bliv medlem Vi leverer til hjem og pakkeshop fra 29,95 kr. Prøv 14 dage til halv pris ingen binding

Personvernerklæring for Group Buy ApS

I personvernerklæringen til Group Buy ApS finner du informasjon om hvilke data vi innsamler, hvorfor vi innsamler dem og hva vi, som en dataansvarlig organisasjon, bruker dem til.

1. Generelt
1.1. Denne personvernerklæringen gjelder for samtlige personlige opplysninger, som du enten gir oss eller som vi innsamler om deg, når du er kunde hos Group Buy Aps eller besøker nettsidene våre.

2. Dataansvarlig
2.1. Den dataansvarlige organisasjonen for behandlingen av personopplysningene dine er:
Group Buy ApS
Priorparken 833
2605 Brøndby
Danmark
CVR nr. 40211772
(Samlet kalt ”Group Buy ApS”)

2.2. Når vi behandler personlige opplysninger, så overholder vi EUs Personvernforordning (GDPR), som tredde i kraft 25. mai 2018, i tillegg til de norske reglene vedrørende personvern.
2.3. Har du spørsmål til personvernerklæringen vår eller måten vi behandler personopplysningene dine, som er registrert hos Group Buy ApS, så kan du sende en henvendelse til dpo@nemdag.no.
2.4. Dersom du ønsker å få innsikt i personopplysningene dine eller du mener at vi har registrert feil data om deg, eller dersom du har en annen innsigelse til oss, så kan du sende en henvendelse til Group Buy ApS. Du har rett til å få innsikt i hvilke informasjoner vi har registrert om deg, og du kan gjøre en innsigelse mot en registrering i henhold til reglene for personvern.

3. Nettside og informasjonskapsler
3.1. Når du besøker en av Group Buy ApS sine egne nettsider, så bruker vi informasjonskapsler for Google Analytics. En informasjonskapsel er en liten datamengde som lagres i nettleseren din, slik at datamaskinen din kan gjenkjennes dersom du besøker en av nettsidene våre igjen. Informasjonskapsler hjelper oss med å se hvor mange som besøker nettsiden (trafikkmåling), i tillegg til hvor mange brukere som interagerer med nettsiden. Vi behandler ikke informasjon om brukeratferd som kan forbindes med spesifikke personer.
3.2 Som nevnt i pkt. 3.1., så bruker vi informasjonskapsler for Google Analytics, slik at vi kan få innsikt i hvordan de som besøker nettsiden vår benytter seg av den. Vi deler ikke disse dataene med noen, og den kunnskapen vi får av dette brukes utelukkende til å forbedre nettsiden og brukeropplevelsen for deg som besøkende. Du kan lese mer om informasjonskapsler for Google Analytics her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.
3.3. Du kan deaktivere informasjonskapsler for Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout (dette anbefales ikke).
3.4. Informasjonskapsler sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk. Ønsker du å slette eller blokkere informasjonskapsler, så kan du se en veiledning her.

4. Innsamling av personlige opplysninger
4.1. Er du kunde eller kontakter du oss via en av nettsidene våre, så innsamler vi følgende personopplysninger om deg: navn, gateadresse, postnummer, by, land, mobilnummer og e-postadresse, i tillegg til faktureringssopplysninger som firmanavn og organisasjonsnummer dersom det er relevant. Betalingsløsningen innsamler også opplysninger om betalingskort ved gjennomføring av betaling med et debet- eller kredittkort.
4.2. Personopplysninger avgis utelukkende til en tredjepart dersom det er av kundens eller den besøkendes interesse.
4.3. Vi innsamler ingen særlige kategorier av personopplysninger (sensitive opplysninger) om deg.

5. Behandling av personlige opplysninger
5.1. Vi behandler kun personlige opplysninger i det omfanget det er nødvendig, som f.eks. når man blir opprettet som kunde eller melder seg på nyhetsbrevet vårt. Det kan f.eks. være nødvendig for at vi kan oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtaler og tilknyttede ytelser. Det kan også være for å leve opp til de forpliktelser vi har som en dansk virksomhet, hvor vi er omfattet av dansk lovgivning.
5.2. Personlige opplysninger skal forstås slik som de er definert i loven om behandling av personlige opplysninger.
5.3. Til et visst omfang samler vi inn data og bruker det til profilering til formål som er i kundens interesse – og disse personopplysningene blir ikke misbrukt. Vi gir heller ikke personlige opplysninger videre uten ditt samtykke, med unntak når vi er forpliktet til dette i henhold til lovgivning.
5.4. Er du kunde hos oss, så bruker vi personopplysningene dine til å:

  • Utføre ordren din og levere produktene våre

  • Sende deg ordrebekreftelse, sporingsinformasjon o.l.

  • Yte kundeservice, støtte, svare på spørsmål og svare på henvendelser fra deg

  • Håndtere administrasjon av kundeforhold til deg

  • Sende informasjon om nye muligheter, produkter, priser, systemoppdateringer, oppdateringer på nettsiden som gjør at den er nede, osv. til e-posten din.

6. Deling av personopplysninger
6.1. Vi kan dele personopplysningene dine med de leverandørene og samarbeidspartnerne vi bruker, som hjelper oss med å behandle ordren din eller som bistår oss med IT, hosting, logistikk, markedsføring o.l. Det betyr at vi for eksempel kan dele opplysningene dine med leverandørene våre og IT-konsulenter, i tillegg til banken vår og banken du benytter til å gjennomføre kjøpet med.
6.1.2. Vi deler opplysningene dine i det omfanget vi er forpliktet til det, som f.eks. som følge av krav for innrapportering til offentlige myndigheter, som f.eks. Skatteetaten.
6.2. Direktøren og ansatte ved kundeservice, i tillegg til IT-konsulenter hos Group Buy ApS, har adgang til opplysningene som er registrert om deg. Ansvarlig for datastyring hos Group Buy ApS og nettsidene som er tilknyttet, er direktøren for Group Buy ApS.

6.3. Opplysninger som leveres til Group Buy Aps og nettbutikkene som er tilknyttet, blir ikke offentliggjort eller solgt på noe vis til en tredjepart, så langt det ikke gjøres i forbindelse med en omstrukturering, eller et helt eller delvist salg av selskapet. Eventuell offentliggjøring i en slik situasjon vil gjøres i overensstemmelse med den gjeldende loven for behandling av personopplysninger på det gitte tidspunktet. Vi registrerer ikke noen sensitive personopplysninger.


6.4. Group Buy ApS driver de fire nettsidene Pluus, Sayve, Buuksn Nemdag og Hverdag. Av hensyn til å skape en best mulig brukeropplevelse, blir e-postadresser utvekslet mellom de fire nettsidene, slik at du f.eks. kan handle på alle fire nettsidene gjennom samme medlemskap.

6.5. Opplysninger som er nødvendige for at du kan få en henvendelse fra Trustpilot, blir gitt til Trustpilot A/S.

7. Deling av opplysninger med mottakere utenfor EU/EØS
7.1 Som dataansvarlig deler vi utelukkende personlige opplysninger med mottakere utenfor EU/EØS, dersom de forplikter seg til å overholde den samme europeiske lovgivningen som vi gjør.
7.2 Gjennom databehandleravtalene våre har vi sikret oss at disse partene ikke misbruker dataen vi har samlet inn om deg.

8. Beskyttelse av personopplysninger
8.1. Ifølge loven om behandling av personopplysninger skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og konfidensielt. Vi lagrer dine personlige opplysninger på datamaskiner med begrenset adgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter. Sikkerhetstiltakene våre kontrolleres løpende for å avgjøre om brukeropplysningene våre håndteres forsvarlig og etter hensyn til rettighetene dine som bruker. Vi kan derimot ikke garantere 100% sikkerhet med dataoverførsler via internett. Det betyr at det kan være en begrenset risiko for at andre uberettiget klarer å tvinge seg til adgang til opplysninger når data skal sendes og oppbevares elektronisk. Dermed avgir du dine personlige opplysninger på eget ansvar.
8.2 Personopplysninger som er registrert hos Group Buy ApS i forbindelse med et kjøp blir oppbevart i 5 år, som regnes fra slutten av det gjeldende regnskapsåret hvor transaksjonen ble avsluttet. Etter dette slettes opplysningene. Opplysningene lagres i henhold til Bokføringslovens §10.
8.3. Personopplysninger som ikke er registrert hos Group Buy ApS i forbindelse med et kjøp, slettes eller anonymiseres løpende når man ikke lenger trenger dem til det formålet som de ble samlet inn til. Personopplysningene lagres i høyst 12 måneder etter at formålet er avsluttet.
8.4. Den raske utviklingen av internettet gjør at det kan bli nødvendig å endre hvordan vi behandler personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre de nåværende retningslinjene for behandling av personopplysninger. Dersom vi gjør dette, så endrer vi selvfølgelig datoen under pkt. 10, kalt «Siste oppdatering» nederst på siden. Dersom det blir gjennomført noen vesentlige endringer, så informerer vi deg om dette via en synlig beskjed på nettsiden vår.
8.5. I omfanget som det behandles personopplysninger om deg, så har du ifølge loven om behandling av personopplysninger rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan kobles til deg. Dersom det viser seg at opplysninger eller data som handler om deg, er ukorrekte eller villedende, så har du rett til å kreve at disse blir rettet, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid gjøre en innsigelse mot opplysningene som behandles om deg. Du kan også til enhver tid trekke tilbake samtykket ditt. Du har mulighet til å klage over behandlingen av opplysninger og data vedrørende deg. En klage skal henvendes til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo.

9. Uoverensstemmelser
9.1. Som registrert hos Group Buy ApS, så har du alltid rett til å gjøre en innsigelse mot registreringer. Du har også rett til å få informasjon om hvilke opplysninger som er registrert om deg. Dersom dine data er feil eller villedende, så har du rett til å kreve at disse blir rettet, slettet eller blokkert. Disse rettighetene er dine i henhold til loven om behandling av personlige opplysninger. Dersom du har spørsmål til dette, så kan du kontakte Group Buy ApS via e-post til dpo@nemdag.no.
9.2. Dersom du ønsker å klage over kjøpet ditt, så ber vi deg om å kontakte kundeservice på info@hverdag.dk. Dersom vi ikke kan komme frem til en løsning, så kan du sende inn en klage til en det relevante forvaltningsorganet: Forbrukerrådet, Postboks 463 Sentrum, 0105 Oslo, dersom betingelsene er oppfylt. Du har rett til å klage over behandling av opplysninger og data som vedrører deg. Klagen skal sendes til Datatilsynet, Postboks 458, 0105 Oslo.
9.3. Enhver tvist mellom virksomheten og kunden avgjøres etter danske lover.
9.4. Pr. 15. februar 2016 får europeiske virksomheter og forbrukere en ny digital plattform: ODR. ODR skal gjøre det enklere å håndtere klager over varer og tjenester fra forbrukere i EU. ODR står for online tvisteløsning (nettbasert klageportal). Dette gjør at forbrukere kan klage direkte til det europeiske selskapet som de handlet fra. Formålet med ODR-plattformen er å koble sammen flere klageinstanser. Forbrukere og virksomheter kan være i direkte kontakt med hverandre. For eksempel kan en norsk forbruker sende direkte inn en klage på norsk til for eksempel et italiensk selskap, som vedkomne har handlet hos. Klagen oversettes av EU sine egne oversettelsesprogrammer til italiensk, og selskapet mottar dermed klagen på morsmålet deres.
9.5. Dersom det er noe galt med ordren din eller dersom den ikke levde opp til forventningene dine, så kontakt oss slik at vi kan finne en tilfredsstillende løsning sammen. I henhold til loven skal vi likevel vise til følgende link, dersom du ikke ønsker å ta kontakt med oss først: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

10. Siste oppdatering
10.1. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 20.08.2019.